Finally lifestyle

finally

Lichaamsvet is bedoeld als reservevoorraad om te kunnen overleven in een periode van voedselschaarste. Tegenwoordig leven we in de gelukkige omstandigheid dat natuurlijke voedselschaarste niet meer voorkomt. Als we ons lichaamsvet willen verbruiken zullen we zelf moeten zorgen dat we een periode minder voedsel innemen dan we verbruiken.

Dit lijkt in principe eenvoudig: niet of veel minder eten.
Dat dit toch lastiger is dan het lijkt, en bovendien schadelijk zal zijn voor de gezondheid laat zich raden! Er is namelijk een wereld van verschil tussen afvallen of doeltreffend en met blijvend resultaat afslanken!

Op basis van gangbare voedingsmiddelen is het mogelijk om een veilig en verantwoord afslankplan samen te stellen dat aan alle voorwaarden voldoet. De voeding gedurende de afslankfase bevat minder calorieën, zodat het lichaam zijn reservevoorraad gaat aanspreken: vetweefsel!

Het Finally Program gaat uit van een afslankfase van slechts 2 weken. Dit omdat de stofwisseling in de 3e week gaat dalen als reactie op de verminderde energie-inname. Het is zaak in de eerste 2 weken zo efficiënt mogelijk vetweefsel te verbranden. Zodra het lichaam zich wil gaan aanpassen, wordt de hoeveelheid voeding alweer opgebouwd. De stofwisseling blijft hierdoor in tact.

Hoe werkt het: